Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی گفت: همه باید سرپرست جدید ایران‌ایر را برای ادامه این راه همیاری کنیم. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس آخوندیدر مراسم تودیع فرهاد پرورش و معارفه خانم فرزانه شرفبافی سرپرست جدید هما، حلم و صبوری پرورش را عامل تداوم فعالیت‌های هما در شرایط سخت تحریم دانست و افزود: از اینکه یک بار دیگر در جمع همکارانم در هما هستم خوشنود بوده و در تلاشم که یکبار دیگر برای توسعه این شرکت و ارتقای آن برای رقابت در سطح منطقه با یکدیگر گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آخوندی ادامه داد: آقای پرورش در طول مدت مدیریت خود در هما کارهای سختی را انجام دادد. ویژگی صبوری و بردباری وی درخور تقدیر است و عامل مهمی در تداوم فعالیت‌های هما در شرایط سخت تحریم بود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: در شرایط سخت تحریم، صبوری آقای پرورش کیمیایی بود که به کار همه آمد. به سهم خود از خدمات وی تشکر می‌کنم.
وی ادامه داد: یکی از مسائلی که در کشور ما از آن برداشت اشتباهی شد بحث خصوصی‌سازی و اجرای اصل ۴۴ و سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری بود.
این مقام مسئول با اشاره به این نکته که در سال ۹۱ و قبل از شروع مسئولیتم در کتابی در این باره مطالبی را نوشتم، گفت: سرجمع سرمایه‌گذاری‌ها و انباشتی که ملت ایران در دولت مدرن در حوزه صنعت داشت چیزی حدود ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه بود که در قالب شرکت‌های مختلف در حوزه‌های پتروشیمی و سایر حوزه‌ها وجود داشت. بااین حال از نظر من نکته بسیار مهم‌تر فرهنگ صنعتی و سازمانی بود که در این شرکت‌ها انباشت شده بود و تمام ایده خصوصی‌سازی یافتن راهکار برای ثروت ملی، انسانی، فناوری و مادی بود که بتواند نرخ بهره‌وری را بیشتر کند.
آخوندی ادامه داد: جفای بزرگ در حق ملت ایران و صنعت این بود که تمام این ثروت به ثروت مادی تبدیل و معادل شد یا اینکه ساختمان و تجهیزات بنگاه‌ها را ارزیابی و
در نهایت با اعلام اینکه این‌ها شر هستند اقدام به دفع شر نمودند.
وی افزود: خصوصی سازی در تمام دنیا از ۱۹۸۵ در حال اجراست منتهی در تمام جهان اول به این نکته اهمیت می‌دهند که شرکت‌ها را بازسازی نمایند و بعد اقدام به واگذاری آن‌ها کنند. هیچ کشوری در هیچ کجای جهان شرکت مخابرات خود را به عنوان دفع شر رد نمی‌کند. مگر می‌شود صنعت پتروشیمی یا صنعت هوانوردی را یک شبه به بهانه خصوصی‌سازی واگذار کرد.
آخوندی به خصوصیات فردی و بردباری فرهاد پرورش اشاره کرد و ادامه داد: از این جهت حلم ایشان ارزشمند است که با صبوری جلوی واگذاری و ضرر و زیان‌ها را گرفت. می‌خواستند هما را با هر قیمتی بفروشند آن هم بدون محاسبه ارزش سال‌ها تجربه نیروی انسانی و برندی که افتخار ملت ایران بود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: از جمله کسانی هستم که به خصوصی‌سازی علاقه‌مند بوده و در آن باره مقاله دارم، اما تاکید می‌کنم برای خصوصی‌سازی ابتدا بازسازی ساختاری بنگاه‌های بزرگ و بعد واگذاری این بنگاه‌ها باید انجام شود.
وی ادامه داد: خوشحالیم که توانستیم هما را به چرخه بازسازی ساختاری برگردانیم و امیدواریم این سازمان بتواند در مسیر توسعه گام بردارد.
آخوندی به سرپرست جدید هما اشاره کرد و گفت: امیدوارم خانم شرفبافی با اندیشه‌های نو، انرژی تازه و توان بیشتر این راه را ادامه دهد. من مطمئن هستم به کمک شما همائیان عزیز یک همای سرافراز را خواهیم داشت و همچنین امیدوارم که بتوانیم با کمک یکدیگر خانم شرفبافی را بر انجام ماموریت جدید یاری دهیم.
وزیر راه و شهرسازی در پایان ابراز امیدواری کرد که فرهاد پرورش در ماموریت جدید خود موفق باشد و ادامه داد: خانواده صنعت هوانوردی خانواده‌ای کوچک، اما موثر در توسعه ملی است. برهمین اساس سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاه‌ها و خود ما در وزارتخانه باید با کمک و همکاری یکدیگر در توسعه این صنعت گام برداریم.

اولین مدیرعامل زن در هما معرفی شد

عباس آخوندی در مراسم تودیع و معارفه شرکت هما دکتر شریف بافی را به ریاست این شرکت هما معرفی کرد کرد.
در مراسم تودیع و معارفه شرکت هما فرهاد پرورش مدیر عامل سابق شرکت هما ضمن تشکر از وزیر راه و وزیر امور خارجه گفت: قراردادی که اخیراً برای خرید هواپیما بسته شده را از نتایج برجام می‌دانم و مژده می‌دهم که استانداردهای ایمنی هواپیماهای کشور که در سال ۲۰۰۶،
۴. ۹۲ بود به یمن انعقاد قراردادهای جدید به ۰. ۹۸ رسیده است.
همچنین در این مراسم خانم شریف بافی که پیش از این در سمت مسئول مرکز آموزش و بهسازی منابع انسانی هما فعالیت می‌کرد به عنوان مدیر عامل جدید از مدیریت قبلی تشکر کرد و گفت: خوشبختانه در سایه اقدامات تاریخی دولت یازدهم و با درایت و هوشمندی و پشتکار مجموعه تحت مدیریت وزارت راه توانایی این را پیدا کردیم که خدماتی در خور و لایق مردم ایران را ارائه کنیم.
وی افزود: از جمله برنامه هایی که در نظر داریم سیستم مدیریت ایمنی، امنیت و کیفیت و بهبود و گسترش خدمات پروازی در منطقه است.
همچنین در این مراسم عباس آخوندی طی حکمی شریف بافی را سمت مدیریت شرکت ایران ایر منصوب کرد و گفت:: یکی از برداشت‌های غلط از اصل ۴۴ نحوه نگاه به شرکت‌های مادر بود.
وی افزود: تمام ایده خصوصی سازی شرکت‌های دولتی این بود که چگونه راهکاری پیدا شود که این صنایع نرخ بهره وری بیشتری داشته باشند، اما متأسفانه به بسیاری از این شرکت‌ها فقط به چشم ارزش مادی نگاه شد و به نوعی با واگذاری ر‌ها شد.
آخوندی گفت: برای مثال صنایعی بود که به عنوان دیون به تأمین اجتماعی واگذار شد، صنایعی که در حال حاضر اکثراً با کاهش بهره وری مواجه هستند.
وی افزود: امروز خوشحالیم که اعلام کنیم شرکت هما از همان اول بازسازی ساختاری شد و به بهره وری رسید.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف نسل کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه